You are here: grownupsmag.comDll-bestandenRegister terugzetten oude vervangen

Register terugzetten oude vervangen

En dan is Windows voor mij nog steeds een heel prettig en flexibel OS. Los daarvan is het zonder meer aan te moedigen dat je wil begrijpen hoe alles werkt. Dat van msconfig bestaat niet in Linux en dat heb je ook niet nodig.

  • Zij konden voor een langere periode gratis upgraden naar Windows 10 via een op die webpagina beschikbare tool.
  • Als u te veel programma’s automatisch opstart, zal uw opstarttijd drastisch toenemen.
  • Zo wordt niet htmlayout alleen de winkansen groter, maar de kans op een boel ergernis kleiner!
  • Als je gaat werken met Windows 10 Enterprise Multi-session betekent dat dat je nog maar één keer hoeft over te stappen.

Zijn er problemen met de automatisch uitgevoerde activatie terwijl u zeker weet dat de bij de computer behorende productcode is ingevoerd, kies dan voor de telefonische activatie. Een medewerker van Microsoft kan u dan verder helpen. Sommige fouten ontstaan pas tijdens de laatste herstart, waar je dan soms een uur op hebt zitten wachten. Het systeem wordt in alle gevallen weer teruggedraaid naar versie 8.

Uiteraard kunt u toepassingen ook weer losmaken van het menu Start. Dit verloopt dan via het snelmenu van de rechtermuisknop. U ziet dit aan de rechterkant in de afbeelding, bij Toepassingen beheren. Volg de onderstaande stappen om te testen of je een “werk of school account hebt bij Microsoft.

Dossier pc en internet

In de tussentijd kun je altijd even een tweede account gebruiken voor Game Pass, daarmee hoef je niet te spelen . Xbox Game Pass Ultimate geeft je toegang tot meer dan 100 games voor een maandelijks bedrag van €12,99 per maand. De dienst is niet alleen te gebruiken op de Xbox One en de aankomende Series S/X, want de pc-versies van de games zijn eveneens speelbaar op Windows 10. Daarnaast krijg je met het abonnement toegang tot xCloud, waarmee je deze games vanuit de cloud op je mobiele Android-smartphone of -tablet kan spelen. Als je een budget hebt waarmee je je kunt uitgeven aan een tablet om te tekenen, kun je net zo goed een tablet nemen dat ook andere dingen kan. De iPads van Apple worden steeds krachtiger, en de nieuwste modellen zijn computers op zich.

Windows Defender

Verder pakt de tool ook een groot deel van alle andere schermen in Windows 10 aan, zodat je daar ook kunt genieten van de Windows7-look. Als de herinstallatie goed gegaan is, functioneert je laptop of pc weer als nieuw! Indien je voor de optie Fabrieksinstellingen terugzetten gaat, keert je computer terug naar de staat waarin hij verkeerde toen je hem kocht. Indien er toen een oudere versie van Windows op stond, gaat hij terug naar deze versie. Alle basissoftware op je computer wordt behouden, maar je persoonlijke bestanden, instellingen en programma’s worden verwijderd.

Installatie NB: de software wordt in principe altijd lokaal geïnstalleerd.

Met deze tabletcomputer hoef je je tekeningen nergens heen te sturen – je kunt ze rechtstreeks naar klanten e-mailen. Bovendien kun je video’s over tekentechnieken bekijken, referentiefoto’s maken en eigenlijk alles doen met iPads van het merk dat een revolutie teweegbracht op het gebied van tablets. Het is niet langer nodig om een stel verfpotten of een zwaar doek bij je te hebben om kunst te maken; technologie heeft zowat elke kunstvorm gedigitaliseerd.

About the author

Carissa Pelletier

Carissa Pelletier

Carissa became the Publisher and Editor-in-Chief of Grown Ups after a career in the medical field and academia. She is married and has three (very) loud and active kids. She enjoys loose leaf tea, her kids' inventive bedtime stories, and the (apparently futile) notion of work-life balance.

Read More